Powered by Invision Power Board

Pages: (3) 1 2 [3]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> haos
Bo_JAH
Posted: January 26, 2008 02:19 am
Quote Post

I make the droolz

Group: Elite
Member No.: 95

Faca si od kad si popunila formular za regovanje na forum i kliknula Confirm tongue.gif

Nekako, dnb je josh u nekom zapetjku kod nas i treba da ga shirimo, bez ikakvih predrasuda, koje nekad ispoljimo bez potrebe.
Chinjenica je da je neko ushao u dnb preko Penduluma, a neko mnogo pre, al' bozhe moj ... razlichitih smo godina.

P.S. nije bio hejt prema Pendulumu nego neka odrednica te dnb komercijale. (jebo vas hejt laugh.gif )

P.S.2. Neshto sam postao extremno fin i dobar, ali tako ce i da ostane, svidja mi se smile.gif

A mozhe biti i dnbcentrala/28.gif laugh.gif

--------------------
No need to worry now . Nothing to worry 'bout . JAH JAH bless this flow . Makes me feel alright!

.: Bo_JAH @ myspace :.
PMEmail PosterUsers WebsiteMSN
EwE
Posted: January 26, 2008 03:26 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 363

Ja priznajem ja sam ushla u dnb preko komercijale....
i ne stidim se toga..
Ali to je bio neki pochetak..sada imam mnogo vishe muzike i mnogo vishe izvodjacha i mixeva i svega....i sad nisam tipichni ljubitelj komercijalnog dnb-a..lol..mada Pendulum nikad nisam posebno gotivila...
A na kraju krajeva...drugachije nisam ni mogla jer nemam od koga da se informishem.. jer ti matorci koji su se razumeli i slushali su otishli odavde...sada sam ostala sa bunch of dechurlije koji slushaju Seku Aleksic..i ko ce tu meni da da muziku ili neshto novo...sreca pa postoji centrala biggrin.gif
LOL ova poslednja rechenica- masovno ulizivanje..damn :///// dnbcentrala/BangHead.gif
Doshla sam sa nekog mnogo losheg rejva idem da se bacim u krevet,za 3 sata treba da se budim i idem u prokletu shkolu dnbcentrala/cry.gif

--------------------
A mass of promises
Begin to rupture
Like the pockets
Of the new world kings
Like swollen stomaches
In Appachachia
It's the priests that fuck you
As they whisper holy things
A mass of tears have transformed to stones now
Sharpened on suffering
And woven into slings
Hope lies in the rubble of this rich fortress
Taking today what tomorrow never brings !!!
canbo
Posted: January 26, 2008 06:01 am
Quote Post

I know da shit

Member No.: 152

Mojnete se hvatati Ganguluma ko pijan plota, vidite da su ove godine izdali samo 2 pesme i polako posustaju... ja verujem da ce im sledeci album biti svetlosnu godinu daleko od dnb-a, mislim da ce biti neko fegetsko emo-gitaranje tongue.gif
A shto EwE ne volis Seku? Pa to je bas vrh, ja sam recimo prekaljeni dramenbejser, i bas zato imam pravo da dopustim sebi cak i to, da slusham i Seku, nije da se molim u njenoj crkvi ali svakako je gotivim mnogo vishe nego Cecu laugh.gif

Zezam se malo ja... ali ljudi koji slusaju Seku uopste nisu neki antipod dramenbejsu, nego su to oni ljudi koji furaju dnb fazon, a ustvari su fejkeri bez kriterijuma koji nikad nece uzivati u dramu na onom nivou na kom neki od nas uzivaju... ovom prilikom ih pozdravljam dnbcentrala/bye.gif

OFFTOPIC OFFTOPIC OFFTOPIC!

--------------------
now i'm back to funk, freak the funk, hype the funk, swipe the funk, and all that junk
PMEmail PosterICQYahooMSN
EwE
Posted: January 26, 2008 07:48 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 363

Ma mogu oni da mi *cenzura*....
biggrin.gif

Neka uzhivaju u svom fejk svetu...R'TARDED ones..... dnbcentrala/evil.gif

--------------------
A mass of promises
Begin to rupture
Like the pockets
Of the new world kings
Like swollen stomaches
In Appachachia
It's the priests that fuck you
As they whisper holy things
A mass of tears have transformed to stones now
Sharpened on suffering
And woven into slings
Hope lies in the rubble of this rich fortress
Taking today what tomorrow never brings !!!
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll