| DnB Centrala |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Bo_JAH |
Posted: January 26, 2008 02:19 am
|
![]() I make the droolz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Elite Posts: 3079 Member No.: 95 Joined: August 15, 2006 |
Faca si od kad si popunila formular za regovanje na forum i kliknula Confirm
Nekako, dnb je josh u nekom zapetjku kod nas i treba da ga shirimo, bez ikakvih predrasuda, koje nekad ispoljimo bez potrebe. Chinjenica je da je neko ushao u dnb preko Penduluma, a neko mnogo pre, al' bozhe moj ... razlichitih smo godina. P.S. nije bio hejt prema Pendulumu nego neka odrednica te dnb komercijale. (jebo vas hejt P.S.2. Neshto sam postao extremno fin i dobar, ali tako ce i da ostane, svidja mi se A mozhe biti i -------------------- No need to worry now . Nothing to worry 'bout . JAH JAH bless this flow . Makes me feel alright!
.: Bo_JAH @ myspace :. |
| EwE |
Posted: January 26, 2008 03:26 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Elite Posts: 86 Member No.: 363 Joined: January 24, 2008 |
Ja priznajem ja sam ushla u dnb preko komercijale....
i ne stidim se toga.. Ali to je bio neki pochetak..sada imam mnogo vishe muzike i mnogo vishe izvodjacha i mixeva i svega....i sad nisam tipichni ljubitelj komercijalnog dnb-a..lol..mada Pendulum nikad nisam posebno gotivila... A na kraju krajeva...drugachije nisam ni mogla jer nemam od koga da se informishem.. jer ti matorci koji su se razumeli i slushali su otishli odavde...sada sam ostala sa bunch of dechurlije koji slushaju Seku Aleksic..i ko ce tu meni da da muziku ili neshto novo...sreca pa postoji centrala LOL ova poslednja rechenica- masovno ulizivanje..damn :///// Doshla sam sa nekog mnogo losheg rejva idem da se bacim u krevet,za 3 sata treba da se budim i idem u prokletu shkolu -------------------- A mass of promises
Begin to rupture Like the pockets Of the new world kings Like swollen stomaches In Appachachia It's the priests that fuck you As they whisper holy things A mass of tears have transformed to stones now Sharpened on suffering And woven into slings Hope lies in the rubble of this rich fortress Taking today what tomorrow never brings !!! |
| canbo |
Posted: January 26, 2008 06:01 am
|
![]() I know da shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Elite Posts: 461 Member No.: 152 Joined: November 21, 2006 |
Mojnete se hvatati Ganguluma ko pijan plota, vidite da su ove godine izdali samo 2 pesme i polako posustaju... ja verujem da ce im sledeci album biti svetlosnu godinu daleko od dnb-a, mislim da ce biti neko fegetsko emo-gitaranje
A shto EwE ne volis Seku? Pa to je bas vrh, ja sam recimo prekaljeni dramenbejser, i bas zato imam pravo da dopustim sebi cak i to, da slusham i Seku, nije da se molim u njenoj crkvi ali svakako je gotivim mnogo vishe nego Cecu Zezam se malo ja... ali ljudi koji slusaju Seku uopste nisu neki antipod dramenbejsu, nego su to oni ljudi koji furaju dnb fazon, a ustvari su fejkeri bez kriterijuma koji nikad nece uzivati u dramu na onom nivou na kom neki od nas uzivaju... ovom prilikom ih pozdravljam OFFTOPIC OFFTOPIC OFFTOPIC! -------------------- now i'm back to funk, freak the funk, hype the funk, swipe the funk, and all that junk
|
| EwE |
Posted: January 26, 2008 07:48 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Elite Posts: 86 Member No.: 363 Joined: January 24, 2008 |
Ma mogu oni da mi *cenzura*....
Neka uzhivaju u svom fejk svetu...R'TARDED ones..... -------------------- A mass of promises
Begin to rupture Like the pockets Of the new world kings Like swollen stomaches In Appachachia It's the priests that fuck you As they whisper holy things A mass of tears have transformed to stones now Sharpened on suffering And woven into slings Hope lies in the rubble of this rich fortress Taking today what tomorrow never brings !!! |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |